среда, 18 марта 2020 г.

Англійська мова – найрозповсюдженіша та найуживаніша мова у всьому світі, яка, до того ж, являється першою офіційною мовою у 60 країнах. Посідає друге місце як мова, яка являється другою офіційною мовою в низці країн. Є однією з лідерів за кількістю носіїв мови, 359 мільйонів чоловік вважають її рідною. До англомовних держав належать: Британія, Америка, Канада, Австралія, Ірландія, також широко розповсюджена в Африці, Новій Зеландії, країнах південно-східної Азії та Карибського басейну.
Картинки по запросу "english"
Займає почесне перше місце за найбагатший словниковий запас (Оксфордський словник налічує понад 600 тисяч різноманітних слів).
Картинки по запросу "english around the world"
Саме завдяки глобальному розповсюдженню цієї мови надзвичайно важливо її знати. Вправне володіння англійською мовою дозволить вам знайти спільну мову з співрозмовником в будь-якій країні, де б ви не перебували, познайомитись з цікавими людьми чи просто знайти нових друзів, оскільки вона являється універсальною.
Картинки по запросу "english"


Етапи вивчення англійської мови:

  1. Вивчення англійського алфавіту. Саме він є основою у вивченні будь-якої мови.
  2. Вивчення англійської граматики. На цьому етапі важливо ознайомитись з частинами мови, часами, морфологією, правилами побудови речень та іншими складовими.
  3. Вивчення неправильних дієслів. Важливо запам’ятати хоча б найуживаніші та найрозповсюдженіші дієслова.
  4. Вивчення ідіом. Саме за допомогою ідіом ви зможете урізноманітнити свою мову та зробити її більш насиченою, що приємно здивує вашого співрозмовника.
  5. Виконання вправ для закріплення знань. Без постійної письмової практики досить важко запам’ятати увесь вивчений матеріал.
  6. Читання англомовних книг. Це дозволить поповнити словниковий запас.
  7. Перегляд англомовних серіалів та фільмів. Вони допоможуть краще сприймати мову на слух та тренувати вимову.
  8. Спілкування англійською мовою. Це найважливіший етап у вивченні, який дозволить з впевненістю та легкістю подолати мовний бар’єр у будь-якій бесіді.
Саме завдяки вивченню англійської мови ви зможете змінити своє життя на краще. В сучасному світі знання англійської є величезною перевагою при влаштуванні на роботу, а особливо, якщо ця робота знаходиться за кордоном.

среда, 18 января 2017 г.

ЗНАННЯ МОВ – ЦЕ ШЛЯХ ДО ПІЗНАННЯ СВІТУ

Знання  однієї мови дозволяє  увійти в коридор  життя, 
знання  декількох мов  -  відкриває  нам  усі  двері  у  цьому  коридорі.